Itt a hideg, hiányzik a nyár, a vitorlás, a barátok és a Balaton!

Szponzorált tartalom

Home - BalatonPRO

Home – BalatonPRO

Még csak november van, de egyre hidegebb az idő. Szeretem az őszt, szép ilyenkor a táj, szép, ahogyan a fák lehullatják a leveleiket, de ilyenkor, mikor a ködös, nyirkos időben, az esőben megyek reggelente dolgozni, eszembe jut, mennyivel jobb volt a nyár, mennyi mindent csináltunk és mennyire élveztük a meleg időt a Balaton partján.  Persze, olyankor éppen az a baj, hogy túl meleg van, de ilyenkor visszagondolva, sokkal jobban élveztem a perzselő napsütést, hiszen remek programjaink voltak, és az egész nyaralás víz közelben töltöttük. Máshogy nem is nagyon lehetett volna kibírni a rekkenő hőséget.

Most is visszamennék, ha lehetne! Ősszel nincsenek olyan jó programlehetőségek, mint nyáron. Persze, ilyenkor is sok mindent lehet csinálni, mikor éppen nem esik az eső, és több, mint 10 fok van, nagyokat lehet sétálni az erdőkben, remek kiránduló útvonalak vannak, nem csak vidéken, hanem a fővárosban is. Ilyenkor megtelnek élettel a várak, az erdők, sokan keresnek szabadtéri programokat. Bármennyire jól is hangzik az erdőkbe kirándulás, a hegymászás, én sokkal jobban élvezem a nyarat, a vizet s a vitorlásokat.

Az egyik kedvenc idei nyári élményem ugyanis a Balatonhoz és egy vitorlás kiránduláshoz köthető. Nyaranta általában külföldre megyek, de erre most nem volt igazán lehetőségem, nem szerettem volna ilyen bizonytalan időkben utazni, hiszen egyik napról a másikra zártak és nyitottak az országok, nem szerettem volna a kint ragad turisták táborát erősíteni. Éppen ezért választottam idén belföldi programokat, mikor csak lehetett.

Hajlamos vagyok megfeledkezni arról, mennyi szép hely, és mennyi jó program lehetőség van a Balaton mellett.

Idén nyáron szerintem kihoztuk a maximumot a nyaralásból, mikor a Home – BalatonPRO oldalon lefoglaltunk egy vitorlást, kapitánnyal együtt.

Eddig eszembe sem jutott nagyon, hogy itthon, a Balatonon is lehet hajókázni, csónakázni, és a hatalmas tó ugyanúgy alkalmas a legtöbb vízi sportra, mint mondjuk a tenger. Igaz, mások az adottságai, de vitorlázni, csónakázni, SUP-ozni ugyanúgy lehet itt is, mint más természetes vizeken.

A Home – BalatonPRO oldalra kattintva már a kezdőlapon látszik, mivel is foglalkozik a cég. Alapvetően a BalatonPRO vitorlás bérléssel, vitorlás kirándulással foglalkozik, de ezen kívül vízparti rendezvényhelyszínt is biztosítanak, a horgászat szerelmesei is találnak náluk programokat, de lánybúcsúk, legénybúcsúk, születésnapok szervezésével is foglalkoznak. Az ilyen magánrendezvényeken kívül céges rendezvényeket és konferenciákat is szerveznek, a céges vonalon maradva pedig csapatépítőket is szerveznek. Elég sok mindennel foglalkoznak, náluk találkozik a vitorlázás és a rendezvényszervezés, és ezt a két dolgot nagyszerűen tudták ötvözni, így születtek meg az izgalmas vitorlás rendezvények.

A Home – BalatonPRO oldalon lehet hajót foglalni kapitánnyal vagy anélkül is. Mi kapitánnyal foglaltunk, mivel a csapatban senki nem rendelkezett vitorlás jogosítvánnyal. A kapitány nagyon kedves volt, oda vitt minket, ahova csak kértük. Megálltunk a tó közepén és ott ugráltunk a vízbe, ahol rajtunk kívül nem volt senki.  A Balaton vize bent sokkal tisztább, mint a strandokon Élveztük a csendet, a békét és azt, hogy mikor beindult a buli, mi sem zavartunk senkit. Egyébként kifejezetten egy születésnap miatt béreltünk vitorlást, az ünnepeltnek nagyon tetszett az ötlet.

Nagyon jól éreztük magunkat, felejthetetlen élmény volt ez a vitorlás kirándulás! Mindenkinek ajánlom a Home – BalatonPRO céget, mert nagyon korrektek, nagyon jók a program ajánlataik és szerintem az áraik is nagyon rendben vannak. A vitorlásaik nagyon jól néznek ki, kényelmesek is. Sok hajójuk van, így minden rendezvényre meg lehet találni a megfelelőt. Egy kisebb családi vitorlázás, vagy egy nagyobb létszámú leánybúcsúnak is remek helyszínt tudnak biztosítani, ráadásul vannak mindenféle csomag ajánlataik is. Akt vonzz a vitorlázás, annak mindenképpen ajánlom, hogy nézzen rá a Home – BalatonPRO oldalra.

Nekem ők tették csodássá a nyaralásomat, úgyhogy mindenkinek ajánlom ezt a céget! Jó, hogy tényleg különlegessé tudják tenni a nyaralásokat.