Fontos a pénzügyi tudatosság elektromos fogkefe vásárláskor is.

Szponzorált tartalom

Elektromos fogkefe vásárlás – BestMarkt

Elektromos fogkefe vásárlás – BestMarkt

Mindig is igyekeztem gazdaságilag megfontolt döntéseket hozni életem során. Legyen szó akár nagyobb, akár kisebb befektetésről, sose volt mindegy, hogy a pénzem mire költöm. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor elektromos fogkefét akartam venni. Tudtam, hogy nem mindegy, honnan rendelem, mert nagy különbségek vannak a webáruházak között. Egy barátom ajánlotta a bestmarkt.hu-t, mert ő már többször vásárolt innen, és eddig mindig meg volt elégedve velük. Mondta, hogy nincs más dolgom, mint beírni a keresőbe, hogy Elektromos fogkefe vásárlás – BestMarkt, és ki is fogja dobni a megfelelő oldalt, ahol aztán keresgélhetek kedvemre.

Igaza volt, valóban így is történt, szerencsére gyorsan megtaláltam a weboldalt, amit kerestem. Az első dolog, ami feltűnt, az az volt, hogy menyire széles a termékkínálat. Szinte a bőség zavarában az ember nem is tud választani. Persze muszáj volt, a fogaim egészsége volt a tét. Úgy voltam vele, hogy ha már úgy döntöttem, hogy vásárlok egy elektromos fogkefét, akkor veszek egy olyan darabot, ami biztos ki fog szolgálni engem jó ideig. Úgyhogy nem rögtön a legolcsóbbak között kezdtem nézelődni, mint általában, hiszen vannak esetek, mint például az én helyzetemben, hogy jobban megéri befektetni a pénzt egy drágább darabba. Hiszen például, ha veszek egy olcsó elektromos fogkefét, az jó lesz mondjuk egy évig, aztán tönkre megy. Évente újat kellene vennem, ami pénzügyileg nem éri meg úgy, mintha vennék egy drágát.

Sikerült is kiválasztanom egy Oral-B Genius 10000 RG SE Elektromos fogkefét, amihez járt utazótok, ami szerintem egy nagyon praktikus dolog. A bestmarkt.hu oldalán olvastam, hogy jár hozzá 24 hónap jótállás. Ennek nagyon örültem, egyrészt, mert ez elég hosszú idő, így szerintem ez alatt ki tudnak jönni a problémák, ha vannak a termékkel kapcsolatban. Másrészt meg szerintem a jótállás ideje mindig jelzés értékű. Azoknál a termékeknél, ahol viszonylag hosszú a jótállási idő, általában jobb minőségűek szoktak lenni a többinél. Úgyhogy ez még inkább meggyőzött a választásban.

Van az oldalon egy nagyon hasznos funkció, aminek én eléggé örültem, és ez nem más, mint az értékelés. A vásárlók, miután megvették a terméket, értékelhetik az oldalon egy 1-től 5-ig terjedő skálán, hogy mennyire vált be nekik az adott elektronikai cikk. Ez azért jó, mert szerintem nincs is jobb fokmérő a hasznosságot illetően, mint a mindennapi használat. Ugyan az én elektromos fogkefémnél még nem volt értékelés, ennek ellenére mégis úgy döntöttem, hogy megvásárlom, és én mindenképp fogok véleményt írni a bestmarkt.hu weboldalára, hogy ezzel is segítsem a többi vásárlót a döntésben.

Szerencsére többféle szállítási mód közül lehet választani ki – ki aszerint, hogy melyik a legkényelmesebb számára. Én a GLS csomagpontra való szállítást választottam, mert olyan a munkaidőm, hogy nem biztos, hogy otthon tudok lenni, amikor hozza a futár a csomagot például házhoz szállítás esetén. A csomagpontra való kiszállítás nekem kényelmes, ugyanis a munkahelyemtől nem messze van egy olyan üzlet, ami egyben csomagpont is, ahonnan kényelmesen fel tudom venni a megrendelt dolgaim. Plusz mivel egy elektromos fogkeféről beszélünk, a csomag se túl nagy.

Összességében nagyon meg voltam elégedve a BestMarkt szolgáltatásaival, illetve magával a fogkefével is. Bátran ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, mint én voltam. Nem kell mást tenni, csak beírni a keresőbe, hogy Elektromos fogkefe vásárlás – BestMarkt, és már kezdheti is a válogatást kedvére.