Tájékozódás székhelyszolgáltatás témakörben

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás feltételei

székhelyszolgáltatás feltételei

Családi vállalkozás elindítása előtt állunk, egy régi vágyunk teljesülhet be ezáltal. A székhelyszolgáltatás feltételei érdekelnek, és a szészekhelycentrum.hu oldalon tájékozódom elsősorban. Én is ajánlás útján kerültem a weboldalhoz, és most már saját tapasztalattal is rendelkezem, hogy itt minden lényeges információt megtalálok a keresett témakörben.

A Gross cégcsoport jól csengő név az üzleti életben, és a szekhelycentrum.hu hozzá tartozik. Ők nyújtják a legkedvezőbb árakat Budapesten, és az iparűzési adó mentes Újlengyelben tudnak székhelyet biztosítani igény esetén. Engem a székhelyszolgáltatás feltételei izgattak, szerettem volna maximálisan felkészülni ebben a témában, hogy ne érjenek később meglepetések. Ezért lépésről lépésre alaposan átolvastam mindent a weboldalon. Áttekintés közben nagyon jól felkészültem a szekhelycentrum.hu szolgáltatásának kínálatából, úgy éreztem, hogy magabiztosan tájékozottá váltam ebben a témakörben.

Ez egy országosan kiterjedt cég, több mint tizenhatezer elégedett ügyféllel. Folyamatosan növekednek, évek óta meghatározó szereplői az üzleti életnek. Az elmúlt években ők kínálják a legjobb árakat a piacon, úgy hogy a szolgáltatás minősége nem romlik, következetes magas színvonalat nyújtanak. Ajándék hónappal igyekeznek ügyfeleik kedvében járni akkor is, ha csak fél évet fizetnek ki. Már az alapcsomag magába foglalja, hogy elpostázzák a megrendelőiknek a leveleket a kívánt címre. Így nem jelent akadályt a földrajzi távolság sem, a kényelmi szempontok kielégítése lett előtérbe helyezve.

A befogadó nyilatkozatot elkészítik és kiadják személyes megjelenés nélkül. A díjcsomag választásnál is adnak időt, ráér eldönteni szerződéskötés után, hogy melyik lenne a leginkább kifizetődő. A cégbírósági bejegyzésig viszont nem szükséges fizetni semmit, ez pedig több hetet is igénybe vehet.

A türelem máshol is megjelenik a szekhelycentrum.hu kínálatában. Fél évente kell fizetni a szolgáltatás díját, ám ha bármilyen ok miatt nem sikerül törleszteni a díjat, nem szüntetik meg a szerződést, hanem csak felfüggesztik. Ezalatt az idő alatt partnereik rendezhetik pénzügyi nehézségeiket, és azt követően folytathatják az együttműködést.

A vidéki irodákban is készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére. Időpont egyeztetés után a tíz vidéki iroda bármelyikébe betérhet az érdeklődő, és megköthetik a szerződést.

Logikusan levezetik a székhelyszolgáltatás árait két külön táblázatban. Egyik oldalon Budapest csomagárai vannak feltüntetve, a másik oldalon Újlengyel költségeit osztották le érthetően. A telefonszámuk jól láthatóan kiemelve megjelenik egy kék sávban, ezen fel lehet venni a kapcsolatot a céggel.

Ezután az irodák címeivel találkozhattam. Újlengyelen a Petőfi Sándor utcában várják kedves ügyfeleiket. A központi iroda Budán található, a Bem rakparton, itt mind ügyfeleket, mind ügyvédeket készséggel fogadnak. Pesten a belvárosban, a Báthory utcában is megtalálható egy ügyfélfogadó iroda.

Székhelycímek is elérhetőek az oldalon, Budán és Pesten is. Mobil és vezetékes telefonszám is tartozik hozzájuk, illetve az irodavezetők neve is fel van tüntetve. Ugyanakkor térképet is mellékeltek a címek mellé további segítségként megtalálni az irodákat.

Vidéken több nagyvárosban rendelkeznek irodával: Pécs, Veszprém, Győr, Debrecen, Békéscsaba, Szeged, Zalaegerszeg, Nyíregyháza és Miskolc is a listán van. Gyakorlatilag az egész országban elérhetőek.

További kapcsolat felvételi lehetőség: szöveges üzenetet lehet hagyni a cég részére. Névvel, e-mail címmel, telefonszámmal ellátott üzenetet is szívesen fogadnak.

Nagyon sok mindent megtudtam a weboldal átolvasásával, és mind hasznos információk voltak. Még visszatérek, mert nagyon sok hasznos, a témába vágó cikket is láttam, amit később szeretnék elolvasni. Ajánlom a weboldalt annak, akiben a székhelyszolgáltatás gondolata felmerült. Nekem nagyon sokat segített, és még vissza fogok térni, hogy további hasznos gondolatokat kiemeljek a sorok közül, melyeket később gyakorlatba fogok átültetni.