Tömítés minden mennyiségben

Szponzorált tartalom

Speciális tömítések

Szinte minden berendezésben megtalálhatóak, amiben vannak mozgó alkatrészek. Azért, hogy ezek tökéletesen mozogjanak, súrlódás nélkül, megfelelő kenés szükséges. Azonban a kenőanyagok könnyen szennyeződhetnek a tömítés hiányában.

A szivattyúk esetében ez a probléma még súlyosabb lehet, amennyiben egy rossz tömítés miatt nem tudják kifejteni a szüksége szívóerőt. A Chetra Kft. az ilyen helyzetekre specializálódott. Már rengeteg különféle helyzettel találták magukat szembe a szakemberek és szinte mindig elvégezhető volt egy felújító munkálat.

Alkalmanként meg lehet oldani a meghibásodott tömítés helyreállítását, viszont ha komolyabb sérülésről van szó, akkor cserére lesz szükség. A széles kínálatnak hála, van miből válogatni. A chetra.hu weboldalon megtalálható egy részletes terméklista, amiből mindenki kiválaszthatja, azt a modellt, amire szüksége van.

A számos tömítés mellett, ipari karbantartó anyagok is szerepelnek a kínálatban, amelyekkel elkerülhetőek a meghibásodások. Többé senkinek sem kell fájjon a feje, hogyha tömítéstechnikai problémával találja magát szembe.