Hol használható az infra hősugárzó?

Szponzorált tartalom

Kiváló hősugárzó

A termék egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Az infra hősugárzó teljesen zajmentesen működik, így nem fogja zavarni pihenés közben. Nagy előnye, hogy kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható.

A teljesítményét illetően többféle lehet, hiszen mindenki más és más célokra használja. Tökéletes lehet az éttermekbe, a kávézókba, a műhelyekbe, a csarnokokba, a templomokba, az üzletekbe, illetve még a teraszokra is. Felszerelése történhet az adott helyiség valamelyik falára vagy a saját állványára is.

Egyik remek tulajdonságának lehetne még azt is mondani, hogy nem kavarja fel a levegőt, így az allergiás megbetegedésekben szenvedő embereknél sem vált ki problémát. Az infra hősugárzó távirányítóval is irányítható.

Három fűtési fokozat található rajta, ami 850W, 1650W és 2500 W lehet. LED kijelzővel és működés visszajelző lámpával is el van látva. Az infra hősugárzó egyenletesen osztja el a hőt a légtérben. Feladatát minden alkalommal energia-hatékonyan végzi el. Tehát, ha megvásárolja, biztos lehet abban, hogy nem fog benne csalódni!