Balaton Bumm kakaóval és tejjel

Szponzorált tartalom

Balaton Bumm

A Balaton csokoládé hatalmas népszerűségnek örvend a magyarok körében. Még mindig kaphatóak a régi, klasszikus ízek, de megjelent néhány újdonság is a termékpalettán. A Balaton Bumm azért tökéletes, mert tejbevonóba és karamellbe van mártva.

Búzapehely is található benne. Ostya formájában vehető meg, ezért lágyan olvad el a szájban. Ezek az összetevők rétegezve vannak benne. Édeskés ízzel rendelkezik, ezért a gyerekek egyik nagy kedvencének számít. A Balaton Bumm 42 grammos kiszerelésben vehető meg.

A hagyományos sárga-kék csomagolásban kapható. Mivel elfér kis helyen, ezért érdemes egyet mindig a táskában tartani. Remekül csillapítható vele az éhség. A mastermarket.hu weboldalról nagymennyiségben rendelhető meg, hiszen egyszerre legalább 40 darabot kell belőle venni. Ez elsősorban akkor jelent jó vételt, ha valaki a kiskereskedelmi forgalmazását tűzte ki célul.

A Balaton Bumm gyorsan fogy, ezért érdemes a megrendelése mellett dönteni. Egyre ismertebbé válik, hiszen kicsik és nagyok beleszerettek az ízébe.