Spóroljunk a 225 45 R17 nyári gumi révén!

Szponzorált tartalom

225 45 R17 nyári gumi

Végre itt a tavasz és a nyár is egyre nagyobb lendülettel közeledik. Még nem késő felkészülni rá, hiszen csak egy kevés ízelítőt kaptunk abból, ami vár majd ránk. A légkondicionáló egységet biztosan csúcsra kell majd járatni, de a kocsi abroncsainak lecseréléséről sem feledkezhetünk meg. A 225 45 R17 nyári gumi csakis arra vár, hogy végre felkerüljön a helyére és alaposan meg legyen hajtva.

A forró utakon olyan kényelmes vezetési élményt nyújt, amire még csak nem is gondolnánk. Ha rendszeresen szeljük az aszfaltot, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire fog vissza bennünket a kerék. A téli szettek puhább voltuk miatt sajnos olyannyira letapadnak, hogy jelentősen több üzemanyagot éget el a motor a meghajtásukhoz.

A 225 45 R17 nyári gumi esetében ettől nem kell tartanunk. Külön tanulmányok vonatkoznak arra, hogy mennyivel kevesebb hajtóanyagot használ fel az autó, ha az évszaknak megfelelő abroncs van rajta. Jobb, ha nem kísérletezünk, hanem még most megtörténik a 225 45 R17 nyári gumi felhelyezése, hogy minél többet spóroljunk.