Minden évszakban használható az infraszauna

Szponzorált tartalom

Sarok infraszauna

Egyre többen döntenek amellett, hogy a saját kezükbe veszik az egészségük karbantartását. Az infraszauna minden évszakban segíti a méregtelenítést a bőr különböző rétegeiben és a lágy szövetekben. Mivel az itt uralkodó hőfok „csak” 40 – 60 C fok, a testet ért sokk hatása kisebb.

Ez lehetővé teszi, hogy akár 30 – 40 percet is eltöltsünk benne. Ez idő alatt az izzadás az infraszauna kabinban lassúbb és alaposabb. Ugyanis ez a hőmérséklet megfelel egy forró nyári napnak, amikor is szakad rólunk a víz.

Ez a fajta izzadás nemcsak vizet tartalmaz, mint a magasabb hőmérséklet hatására létrejövő, hanem egyéb, a bőr különböző rétegeiben, valamint a lágy szövetekben lerakódott káros anyagokat is. A rendszeres infraszauna használata segíti a vér keringését, aminek köszönhető, hogy intenzívebb lesz a méreganyagok elszállítása és a friss oxigénnel való ellátottság.

Arról nem is beszélve, hogy a bőr alatti rétegek is intenzívebben tisztulnak. Ez lehetővé teszi a narancsbőr csökkenését, sőt, az eltüntetését is.