EGR tisztító adalék a kitűnő gázáramlásért

Szponzorált tartalom

EGR tisztító adalék

A gépkocsi azon részein, ahol fokozott hőenergia keletkezik és különféle anyagok áramlása történik bizonyos irányba, elég gyorsan felüthetik a fejüket különféle meghibásodások. A fizikai hatások révén a rozsdásodás is gyorsabban kialakul, valamint a korom lerakódásokkal is számolnunk kell. Ezek ellen érdemes minél hamarabb felvértezni az autót, az EGR tisztító adalék időszakos betöltésével.

A készítmény szinte azonnal érezteti a hatását, ami révén nagyobb teljesítményt produkál a motor. Ha azt vesszük észre, hogy a kipufogóból nagyon sötét és szórós szagú füst ömlik ki, akkor az EGR tisztító adalék az, amit be kell szerezni. Ez csökkenti a füstölést, azáltal hogy megnöveli a belső rendszer áramlásának hatékonyságát.

A szelep visszavezeti az égéstérbe a még nem teljesen átalakult gázokat, hogy azok csak a maximális kihasználtság után kerüljenek ki a légtérbe. A lerakódások ezt a keringést akadályozzák, az EGR tisztító adalék pedig azoknak a kialakulását és jelenlétét szünteti meg. Megéri többet megtudni a termékekről. Informálódhatunk és vásárolhatunk kedvünkre a jlmshop.hu weboldalon.