Az áramfejlesztő aggregátorok létfontosságúak lehetnek

Szponzorált tartalom

Sűrített levegős rendszerek

Az iparban sokszor szükség van ilyen berendezésekre. A nagy teljesítményű kompresszor minden fajtája szerepel a ganzair.hu kínálatában. A minőség minden esetben garantált, hiszen olyan gyártók termékei lettek kiválasztva, amelyek már évtizedek óta kiváló berendezéseket állítanak elő. Az EKOMAK az egyik legjobb márka a nagy teljesítményű kompresszorok között, de ha egy rotációs változatra van szükség, akkor a MATTEI Blade szériájára lesz szükségünk.

Ebben biztosan nem fogunk csalódni, hiszen számos bevált műszaki megoldást alkalmaz. A szervizköltségek alacsonyabbnak számítanak a többi márkával szemben. Ezek a rotációs kompresszorok egészen alacsony fordulatszámon dolgoznak, ennek köszönhetően nagyon hosszú az élettartamuk. Választhatunk a víz, illetve léghűtéses modellek közül, amelyek rendszerint direkt meghajtásúak. A nagy teljesítményű kompresszorok családjába tartoznak a robosztus turbókompresszorok is, amelyek olajmentes levegőt képesek előállítani. A hűtés ebben az esetben is vízzel történik, így ez a kompresszor is tartós darabnak számít.

Az iparban a folyamatos termelés fokozottan fontos, de ez csak akkor lehetséges, hogyha megfelelő az áramellátás. Az áramfejlesztő aggregátorok képesek garantálni a különféle elektromos berendezések folyamatos működését hosszú időn keresztül áramkimaradás esetén is. Ez a technológia már nagyon sokaknak segített a ganzair.hu ügyfelei közül. Elég elképzelni, hogy mi történne abban az esetben, ha egy kórházban megszűnne csupán tíz percre az áramellátás. Áramfejlesztő aggregátorok nélkül leállnának az életmentő gépek, félbeszakadnának a műtétek, ami tragédiához vezethet.

Az áramfejlesztő aggregátorok az állattartó telepeken is nagyon fontos szerepet töltenek be. Például egy csirkefarmon garantálni kell a keltetőgépek folyamatos működését, annak érdekében, hogy minden tojás egészséges maradjon. A Zenessis, Alimar és FG Wilson termékei világviszonylatban kiemelkedő helyen állnak és ezek a berendezések most egyszerűen elérhetővé váltak mindenkinek a Ganzair kínálatának köszönhetően.