A klíma hatodik érzék technológiája

Szponzorált tartalom

Klíma

Igazi áldás egy olyan légkondicionáló a lakásban, amelyik hatékonyan hűti le levegőt úgy, hogy közben nem fogyaszt sokat és mindig képes megtartani a kellemes 23 Celsius-fokot. A Whirlpool klíma híres SPIW 412L modellje pontosan ezt garantálja, ami meg is magyarázza, hogy miért lett hazánkban annyira népszerű ez a berendezés. A klíma egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy ennél adott a modern hatodik érzék technológia.

Az ilyen rendszerre alapuló eszközök szenzorok segítségével, több ponton képesek érzékelni a szoba hőmérsékletét, így automatikusan kiválasztják a megfelelő funkciót, legyen az fűtés, hűtés, páramentesítés vagy levegőkeringetés.

Ha esetleg a tulajdonos úgy dönt, hogy a klíma eszközön saját maga állítja be ezeket az értékeket, akkor a készülék a következő bekapcsolásnál emlékezni fog a megadott üzemmódra. Az ilyen korszerű klíma esetében nem hiányzik az öntisztító funkció sem. Az öntisztító rendszer megkíméli a lakókat a zavaró jelenségektől és javítja a levegő minőségét úgy, hogy közben maximálisan energiatakarékos marad.