A csőtörés nem okoz fejtörést többé

Szponzorált tartalom

vízvezetékszerelő Budapest

vízvezetékszerelő Budapest

Pár évtizedes élettapasztalat után az ember nem csak rájön, de hozzá is szokik, hogy a baj mindig azokban a pillanatokban kopogtat be az ajtón, amikor a leginkább nem kéne neki. Ezek tipikus helyzetek, amelyeket egy idő után megtanulsz jól, és higgadtan kezelni. Legalábbis nekem sikerült, és úgy gondolom, hogy remek a problémamegoldó képességem, valamint sikerül nyugodtnak maradnom a húzós helyzetekben is. Múlt hónapban történt azonban egy incidens, ami még rajtam is kifogott, és bevallom, teljesen eltört nálam a mécses.

Kihasználva a hosszúhétvége adott szabadidőt leutaztunk a rokonsághoz pár napra, hiszen ritka az ilyen alkalom, amikor a nagy családi kör minőségi időt tud egymással tölteni. Épp az ebédlőasztalnál ültünk, amikor megcsörrent a telefonom. Ötletem sem volt, hogy ki kereshet engem vasárnap ebédidőben, és majdnem figyelmen kívül is hagytam az ismeretlen számot, azonban feleségem rám szólt, hogy vegyem csak fel, hátha fontos. Végül hallgattam rá és felvettem a telefont, de akkor még nem tudtam, milyen rossz hír vár rám.

Az alsó szomszédom keresett azzal, hogy a nappalijukban beázás jeleit látják a plafonon, valószínűleg csőtörés van a lakásomban. Elfogott a pánik, és nem hittem el, hogy csupán két napra hagyjuk ott a lakást, és máris ilyen szituációba ütközünk. Ígéretet tettem kedves szomszédomnak, hogy mihamarabb megoldást találok a problémára, azonban ötletem sem volt, hogy mindezt hogyan fogom megugrani, és reménykedtem, hogy nem lehetetlen kérés egy vízvezetékszerelő Budapest vonzáskörzetében, aki SOS kiszállást vállal. Nagybátyám nem hagyta, hogy teljesen elvesszem a fejemet, és ajánlott egy céget, aminek már ő is igénybe vette a szolgáltatásait, és rendkívül elégedett volt velük.

Bepötyögtem a cég nevét a keresőbe, ami azonnal feldobta a keresett oldalt. Első látszatra is bizalomgerjesztő volt a weboldal, azonban amikor láttam, hogy 0-24-es ügyeleti szolgálatot, és akár egy órán belüli kiszállást vállalnak, a világ legboldogabb emberének éreztem magam. Egyből tárcsáztam is a megadott telefonszámot, a hívást fogadó munkatárssal való egyeztetés után, pedig abban maradtunk, hogy a szakemberek már másfél óra múlva a háznál lesznek, addig pedig mi is meg tudjuk oldani a hazajutást.

Ez így is történt, alig két óra múlva már be is léptünk a lakásba a szerelőkkel együtt, ahol horribilis látvány fogadott. Az egész előszoba és konyha úszott a vízben. A hozzáértő szakemberek megnyugtattak, és biztosítottak arról, hogy legjobb tudásuk szerint, a lehető leghamarabb megoldják nekem ezt a helyzetet. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik maga a cég, így szinte már minden lehetséges szituáció szembejött velük, amit mindig sikeresen meg is tudtak oldani. Sajnos a csőtörés a súlyosabb esetek közé tartozik, hiszen nem csak egy csöpögő csapról, vagy egy WC csésze beszereléséről beszélünk, azonban pár órán belül megoldottak minden problémát a szorgosan dolgozó szerelők, én pedig sosem voltam elégedettebb.

Mint kiderült nem csak vízszereléssel, hanem gáz-, és fűtésszereléssel is foglalkoznak, így megfogadtam, hogyha a jövőben bármi ilyen jellegű galiba történik őket fogom keresni. Nagyon hálás vagyok a csapatnak, hogy ilyen gyorsan és profin kezelték a felmerülő problémát és a segítségemre siettek, így estére vissza is értünk a rokonsághoz, és az ebéd helyett ugyan már a vacsorát folytattuk, de immár nyugodtan, tudva, hogy vízvezetékeim a legjobb formájukban vannak, köszönhetően a legprofibb vízvezetékszerelőnek Budapest területén.