A bérkalkulátor révén nem marad megválaszolatlan kérdése

Szponzorált tartalom

Bérkalkulátor

A munka jól megérdemelt gyümölcse a fizetés. Az, hogy milyen nettó összegre számíthat idén, a bérkalkulátor használatával könnyen megtudhatja. De mi is tulajdonképpen az említett szolgáltatás? A bérkalkulátor egy roppant hasznos és praktikus applikáció, aminek segítségével néhány megválaszolt kérdés után fény derül mindenre, amire kíváncsi.

Számolja ki egyszerűen a bruttó bére utáni nettó, azaz kézhez kapott fizetését! Az oldalon található kérdőíven keresztül adja meg a jelenlegi bruttó bérét, jelezze, ha van gyermek a családban, illetve arra vonatkozóan is válaszolnia kell, hogy friss házas-e. Ez utóbbi kérdésre mindenképpen igennel kell felelnie, ha a párjával az elmúlt 2 éven belül kötöttek házasságot.

A bérkalkulátor ezután rövid gondolkodás után kiszámolja az Ön nettó keresetét, illetve a lehetséges levonásokkal és kedvezményekkel kapcsolatos információkat is. A bérkalkulátor használata nem igényel különösebb tudást vagy tapasztalatot, a felhasználóbarát felületen egyszerűen lehetetlen elvéteni bármit!