Vállalkozói tanfolyam – nemcsak kezdőknek

Szponzorált tartalom

Vállalkozói tanfolyam

Általában a jó tanulókat ki szokták tűntetni, sőt, a diploma mellé valamilyen prémiumot vagy ösztöndíjat is párosítanak az oktatók. Legtöbbször így ösztönzik a diákokat arra, hogy jobb eredményeket érjenek el. Kétségtelen, hogy a vállalkozói tanfolyam legköltséghatékonyabban a Transzport Studium oktatóközpont keretén belül végezhető el.

Nemcsak amiatt, mert Magyarország viszonylatában itt a legalacsonyabbak a képzési árak, hanem azért is, mert számos kedvezménnyel várják a jelentkezőket. Akik a jelentkezési határidejének lejárta előtt 5 nappal jelentkeznek be, azok 5 százalék kedvezményhez jutnak.

Ugyanakkor, ha valaki Magyarországon talál olyan oktatóközpontot, ahol olcsóbban végezhető el a vállalkozói tanfolyam, akkor a Transzport Studium is ugyanazon az áron kínálja fel ezt a lehetőséget, sőt, 5 ezer Forint kedvezményt is ad. Ugyanakkor az említett oktatóközpont a vállalkozói tanfolyam végzése alatt szálláslehetőséget is biztosít azoknak, akik ezt igénylik, ugyanis számos panzióval és munkásszállóval tartja a kapcsolatot.