Milyen hatásaik vannak a rózsakvarc ékszereknek?

Szponzorált tartalom

Rózsakvarc ékszerek

Az ásványokkal és a természet egyéb csodálatos kőzeteivel az ember ősidők óta különleges kapcsolatban van. A fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező rózsakvarc ékszerek példái ennek. Sikerét és egyben erejét a jellegzetességei adják, amelyek már a színénél is megjelennek.

Az egyedi rózsaszín árnyalatok kellemes kisugárzásúak, valamint bepillantást engednek abba a világba, amit szimbolizál ez az ásvány. A rózsakvarc ékszerek csupán egyik felhasználási módja, viszont bármilyen tárgyat, ajándékot készíthetünk ezekből, akár saját kezűleg.

Ha szeretnénk meglepni valakit egy kulcstartóval, medállal vagy amulettel, akkor semmilyen akadálya sincs, de mindenképp tartsuk észben, hogy elsősorban a szeretet és a szerelem jelképeként ismert. De akkor és rendelhetünk ilyen ásványokat, ha csak magunkat akarjuk meglepni, mert állítólag képes begyógyítani a szív fájdalmait, gyötrelmeit.

Ennélfogva a rózsakvarc ékszerek hatása igen erőteljes és hangsúlyos, ezért éljünk a természet nyújtotta különleges lehetőségekkel!