Kerítésfesték fémre és fára egyaránt

Szponzorált tartalom

Kerítésfesték

A lakásunk egyik nagyon meghatározó eleme az udvaron található kerítés. Ez az utcafronton helyezkedik el, vagy éppen a szomszéd telkét határolja. Bárhol legyen fordítsunk rá kellő figyelmet! Akár újat építünk, akár a régit szándékozunk felújítani, a kerítésfesték hasznos társ lesz ebben. A megfelelően kiválasztott készítmény fémre és fára egyaránt alkalmazható. Az apró pórusok tömítését szakszerűen elvégzi.

A fedés és anyag függvényében, akár több réteget is megéri felvinni. A kerítésfesték esetében az előkészítésre minden körülmények között jelentős figyelmet kell szánni. Voltaképpen, ha jól megnézzük, akkor nem is maga a bevonat felvitele az, ami több időt vesz el tőlünk, hanem az alapos előkészület. Minden szennyeződést és a régi kerítésfesték maradványait is el kell távolítani.

Amennyiben igényel a szerkezet némi glettelést, akkor ezt oldjuk meg, majd végső simításként jöhet rá a kerítésfesték. Ne kapkodjunk el semmit és mindig adjunk a pontosságra, hiszen ennek eredménye kivételes külső, amire öröm rátekinteni!