Az Ice Watch trendi egyszerűsége

Szponzorált tartalom

Ice Watch

Sok órára lehet mondani, hogy mennyire fiatalos és laza. Ám egyik sem ér fel arra a szintre, mint az Ice Watch. Az alkotók elgondolkodtak, hogy kéne valami egyszerű, ám mégis legyen színes, és feltűnő, amit szívesen viselnénk a mindennapokon, a munkahelyen, egy kiránduláson, nyaraláson vagy egy sporteseményen. 2006-ban megszületett az Ice Watch és nem kellet sok idő a térhódításához.

Minden modell nagyon hasonló, csupán a színeiben térnek el egymástól. A színskálán nehéz rámutatni egy olyan színre, amilyennel még nem készült Ice Watch.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez az óra megteremtett egy eddig nem látott stílusirányzatot, mert arra alapozott, amit az eddigi gyártók másodlagosnak tartottak, vagyis a külsőre.

Nem akart több lenni, mint ami, viszont mégis minőségi, tartós anyagokból készült. A szerkezete pont annyira bonyolult, mint az életérzés, amit képvisel. Akár a család minden tagja felszerelkezhet az Ice Watch valamely modelljével, mert egyaránt kapható férfi, női és gyerek óra is ebből az érdekes „Jég Óra” kollekcióból.