A nedvességmérő előnyei a gyakorlatban

Szponzorált tartalom

Nedvességmérő műszer

Egy ilyen készülék nagy segítségére lehet a mindennapokban. A nedvességmérő másodpercek alatt megmérheti a fa- és az építőanyagok víztartalmát.

Elemei hosszú időn keresztül használhatók, hiszen a termék automatikus kikapcsolási funkciójának köszönhetően két perces tétlenség esetén önmagától kikapcsol. Praktikusságának köszönhetően a szakemberek tisztában lehetnek az adott anyag nedvességtartalmával, így nem éri őket semmilyen kellemetlenség.

A mérőcsapok cserélhetők, jó kapcsolódást biztosítnak, így pontos eredmények születnek, minden alkalommal. A készülék egyébként a hőmérsékletet is mutatja. A nedvességmérő remek árban érhető el, ráadásul vásárlás után azonnal tudja használni.

Egyszerűen cserélhető, anyagba szúrható acélból készült mérőelektródákat tartalmaz. A mérési értéket közvetlenül jelzi térfogatszázalékban, valamint még a töltöttségi szintet is mutatja. Található rajta egy gomb, amelynek segítségével kiválaszthatja a működési módot. A nedvességmérő által növelheti szakmai precizitását, így biztosabb lesz munkájában.