A kutya nyugtató előnyökkel jár

Szponzorált tartalom

Kutya nyugtató

Mit csináljunk, ha a kutyánk nagyon stresszes és érzékeny? Tegyünk egy próbát a Fito-Store termékeivel, mert elképzelhető, hogy megoldást találunk a problémára! A kutya nyugtató a természet erejével idézi elő a változást, hiszen gyógynövényből készült.

A Stress nevű változatában, többek között áfonya, bazsalikom, cickafarkfű és hibiszkusz van. Por formájában vásárolhatjuk meg az internetről. Bele kell keverni a kedvencünk ételébe naponta 2 alkalommal.

Persze figyelembe kell venni, hogy mekkora a tömege, mert ezen múlik, hogy mennyi kutya nyugtató szükséges. Optimális esetben nemcsak a lelki, hanem a testi görcsei is oldódnak. Akkor is jó ötletnek bizonyulhat a használata, ha egy különösen stresszes esemény (például tűzijáték, költözés stb.) közeledik.

A kutya nyugtató nem kerül sokba, ezért érdemes idejében beszerezni, így a váratlan gondok esetében gyorsan sikerül megnyugtatni. Ha nem mérséklődnek a panaszok, akkor mindenképpen érdemes az állatorvos felkeresése mellett döntenünk, az állat érdekében.