Van rövid munkásnadrág is

Rövid munkásnadrág

Sokan, amikor a munkában használatos nadrágra gondolnak, egyből a jól megszokott, hosszú szárú változat jut az eszükbe, még akkor is, amikor egyértelmű, hogy az nyáron, a nagy melegben nem épp egy jó választás.

Szerencsére vannak olyan cégek, amelyek a rövidebb munkásnadrág modellekkel rendelkeznek, amelyek a kánikulában igazán hasznosak és kényelmesek. Aki már dolgozott kint augusztusban az tudja, hogy a nyári hőségben sokkal praktikusabb egy jó minőségű, de rövid munkásnadrág.

A roppant komfortos változatra jellemző a strapabíróság, jó anyag és persze a sok zsebes kivitel. Ennek köszönhetően nyugodtan helyet lehet biztosítani a munka alatt a csavarhúzónak, kisebb kalapácsnak, csavarnak, fogónak és bármi egyéb apróbb méretű kelléknek.

Egyes webboltokban a munkásnadrág kategória különlegessége a lecipzározható szárú munkásnadrág. Akinek ilyenje van, az egy másodperc alatt a hosszú munkanadrágból rövidnadrágot tud csinálni. Azok a vízszerelők, kőművesek, gázszerelők és más terülten dolgozó munkásemberek, akik megunták a megszokott nadrágokat, nyugodtan megvehetik ezt a modellt.