Milyen a jó festék?

Festék

A tökéletes környezet kialakítása során, sok olyan apróság létezik, amire érdemes odafigyelni. Nemcsak a bútorok és függönyök stílusára kell elegendő hangsúlyt fektetni, mert legalább olyan fontos a festék típusa is, amit felhasználunk. Amennyiben lehetőségünk nyílik rá, akkor döntsük azon változatok mellett, amelyek nem vagy csak nagyon kevés illékony anyagot tartalmaznak!

Ezek a szerves vegyületek bekerülve a légtérbe károsan hatnak az egészségünkre. Ezt több kutatás is igazolta, ezért napjainkban komoly szabályozásoknak vannak alávetve a festékek. A természetes alapú gyantáknak és pigmenteknek nincsenek negatív mellékhatásaik. Ismerjük meg ezeket a fabcolor.hu weboldalon!

Bőséges színválaszték található a felületen, ezért biztosan rátalálunk arra a kivitelre, ami magával ragadja a fantáziánkat. A legtöbb festék esetében nem elég csak 1 réteget felvinni, mert a tökéletes fedés olykor megköveteli az újabb kenést, közvetlenül a száradást követően. Mindig tartsuk be a használati utasítást és gondoskodjunk az alapos előkészítésről, így biztosított a kivételes végeredmény!