A hair transplant jelenti a megoldást

Hair transplant

Nagyon lehangoló, amikor hajmosás után egy csomó hajszálat találunk a kádban vagy a zuhanytálcában. Még rosszabb, ha a kihullott haj nem nő vissza. A hair transplant nagyon jó megoldást jelenthet erre, mert a szakorvosok képesek rendbe hozni a frizurát.

Ennek érdekében egy hosszabb operációt kell bevállalni. Általában egy egész napra van szükség annak érdekében, hogy jól sikerüljön a pótlás. A hair transplant nem bizonyul fájdalmasnak, mert érzéstelenítővel történik.

A klinika garanciát ad arra, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Már több mint 10 évnyi tapasztalatuk van az orvosoknak, ezért bátran kérhető a segítségük. Szükség van egy előzetes konzultációra a részletek megbeszélése érdekében. Néhány napot kell csupán a lábadozásra szánnunk. A hair transplant nem kerül olyan sokba Magyarországon, ezért érdemes a kipróbálása mellett döntenünk.

Nem kell tartanunk a komplikációktól sem, hiszen nem marad sebhely a fejbőrön. Mindenki otthon aludhat a műtétet követően, tehát nem kell egyetlen éjszakát sem bent tölteni.